20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKYAZI - SAKARYA

Belediyeden Kırgızistan’a yardım eli

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) üyesi Akyazı Belediyesi İstanbul Maltepe ve Samandıra Belediyeleri ile birlikte Kırgızistan’a yardım eli uzattılar. 

Akyazı, Maltepe ve Samandıra Belediyeleri ortaklaşa olarak Kırgızistan’da 1200 kilogram kuru gıda, 50 tekerlekli sandalye, 100 koltuk değneği yardımında bulanarak Ramazan ayı boyunca her akşam bin kişiye iftar verdiler. TDBB üyeleriyle birlikte Kırgızistan’a giden Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, başkent Bişkek’te Sayıştay Başkanı İskender Gayipkulov, Kırgızistan Büyükelçisi Serpil Akman’i ziyaret ettiler. TDBB Başkanı Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya ve AK Parti İstanbul milletvekili Nusret Bayraktar’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik konuşuldu. Ayrıca konuklar büyükelçilikte bulunan anı defterini imzaladılar. 

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya Kırgızistan ziyaretinde AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, Akyazı Belediye Meclis üyeleri Cevdet Akbaş, Ayhan Balcı, ve işadamı Turhan Gürel eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 12:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?