24
Mayıs
2024
Cuma
AKYAZI - SAKARYA

Ekrem Küçükköse yoğun bakımda

SAKARYALI EKREM KÜÇÜKKÖSE'NİN DE YARALILAR ARASINDA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren gemilere saldırısı sonucunda yaralanan 17 Türk vatandaşının içinde Sakarya'nın Akyazı ilçesinden giden Ekrem Küçükköse'nin de bulunduğu öğrenildi.

"Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası çerçevesinde İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısı sonucunda yaralanan 17 Türk vatandaşının içinde Akyazılı Ekrem Küçükköse'de yer alıyor. Küçükköse'nin de yar aldığı 17 yaralı dün gece Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait iki askeri uçakla Ankara'ya getirilerek Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Küçükköse'nin kasık boşluğundan kurşun yarası aldığı ve yoğun bakım tedavisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Küçükköse'nin enfeksiyon kaptığı ve sağlık durumunun geldiğinden daha iyi olduğu belirtildi. Akyazı Topağaç köyünde oturan Küçükköse 2'si kız 3 çocuk babası, ticaretle uğraşıyor ve İHH'de ve Mazlumder Gönüllüsü olarak gemiye bindi.

Ankara'ya getirilerek Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan 17 Türk vatandaşının ismi: "Ekrem Küçükköse, Fatih Kavaktar, Mustafa Bakırhan, Adem Bakıcı, Muhyiddin Yıldırım, Erkan Bayfidan, Suat Çoşmaz, Sadettin Furkan, Murat Taşkın, Osman Çalık, Mehmet Yıldırım, İsmail Yeşildağ, Abdulhamit Ateş, Muharrem Güneş, Reveha Gümrükçü, Kenan Akçil, Canip Tunç" olarak açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 12:11:00
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 00:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?