27
Mayıs
2024
Pazertesi
AKYAZI - SAKARYA

Esnaf sağlık taramasından geçirildi

AKYAZILI ESNAFLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ

Sakarya Sağlık Müdürlüğü ve Akyazı Grup Sağlık Başkanlığı tarafından ilçede ki esnaf ve çalışanları sağlık taramasından geçirildi.

Sakarya Sağlık Müdürlüğüne ait gezici sağlık aracı Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önünde esnafları ve çalışanlarını sağlık taramasından geçirdi.

Sağlık Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, esnafların her yıl yaptırmak zorunda oldukları sağlık taramasını ayaklarına getirdiklerini belirterek, “Esnaflarımıza kolaylık sağlamak adına gezici sağlık aracımızla esnafımıza yerinde hizmet etmeyi amaçladık. Bu doğrultuda Akyazı'da sağlık taramasını gerçekleştiriyoruz. Özellikle gıda üretimi ve satışı yapan esnafların bu sağlık taramasından geçmeleri zorunluluğu vardır. Bu hizmeti biz gezici araçla yapmasaydık esnaflarımız Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmek durumunda kalacaklardı. Bu esnaflarımız için zaman kaybı ve ekonomik olarak bir külfet ortaya çıkaracaktı” dediler.

Yapılan sağlık taramasına katılan esnaflarda İl Sağlık Müdürlüğünün bu hizmetinden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

AKYAZILI ESNAFLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ
AKYAZILI ESNAFLAR SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 17:26:00
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 19:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?