15
Haziran
2024
Cumartesi
AKYAZI - SAKARYA

Huzur toplantısı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Vali Hüseyin Atak başkanlığında 2. huzur toplantısı yapıldı.
Sakarya Valisi Hüseyin Atak başkanlığında Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda yapılan 2. huzur toplantısına Kaymakam Erdoğan Beypınar, Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Zeyrek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tamer Aksoy, oda başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Akyazı ilçesinin Sakarya'nın en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirten Vali Hüseyin Atak, “Akyazı sanayisi ve doğal güzellikleri ile güzel insanların yaşadığı bir ilçedir. Burada huzur ve sükunun, asayişin en üst seviyede olması, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşaması görevlerimizden bir tanesidir. Maalesef son bir hafta on gün içerisinde ilçemizde istenmeyen hiç kimsenin tasvip etmediği iki olay olmuştur. Bu olaylardan çok üzüntü duyduk. Bu olayların ilçenizde olmasından sizlerinde üzüntü yaşadığınıza inanıyorum. Birlik ve beraberliğin, kardeşlik duygularının gelişmesi noktasında hepimize düşen görevler var. Biz burada huzur istiyoruz, asayiş istiyoruz, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde 24 saat evinde, iş yerinde ve sosyal yaşamında rahat olmasını istiyoruz. Devletimiz her zaman güçlüdür. Devletin bütün imkanlarını gerekirse bu ilçeye seferber ederiz. Huzuru bozacak hiçbir şeye müsaade etmeyiz” dedi.

Akyazılıları evlatlarına sahip çıkmaya çağıran Vali Atak, “Mahallelerimizde vatandaşlarımızı uyaralım. Bu tür münferit olaylar hiçbir fayda sağlamaz. Son iki olay gösteriyor ki bu gibi toplantıları sık sık yapmaya devam edeceğiz. Belki kahvelere de ineceğiz. Mahallelere de ineceğiz ama vatandaşlarımızın dediğim gibi huzurunu bozmaya kimsenin hakkı olmadığını vatandaşlarımıza izah edeceğiz. İnşallah olaylar son olur. Bundan sonra da bu tür olaylar olmaz. Bu noktada biz sizlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Sizler bu ilçenin ileri gelenleri olarak üzerinize düşen görevi yapacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?