19
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Akyazı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından mezuniyet programı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'ndeki mezuniyet programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, "Geçmiş zamanlarda halk eğitim merkezleri sadece dikiş nakış kursları düzenliyordu. Bugün ise toplumumuzun ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açarak bölge insanın kolay iş bulmasını olanak tanıyor "dedi.

Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Özbek ise, "Bir öğretim yılı boyunca çalışan ve emeklerini ortaya koyan kursiyer ve öğretmenlerimiz, sizlere en güzeli göstermek, en kıymetliyi, yani el emeği göz nurunu sunmak için çalışıp çabaladılar. Sonunda da, güzel eserleri ortaya çıkardılar. Ben huzurunuzda kendilerine şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

Çocukların karate gösterisinin ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Öte yandan, Akyazı Halk Eğitim Merkezi'nde 2008-2009 eğitim- öğretim yılında toplam 2 bin 488 kişi eğitim aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 10:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?