18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKYAZI - SAKARYA

Miras yüzünden ağabeyini öldürmeye kalkıştı

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde miras yüzünden ağabeyini öldürmeye kalkan şahıs ve arkadaşı, kaçmaya çalışırken jandarmaya yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Akyazı İlçesi’ne bağlı Küçücek beldesinde, dün gece meydana gelen olayda, Ali Kozan ile kardeşi Halil İbrahim Kozan miras yüzünden tartıştı. Tartışma sonrasında Halil İbrahim Kozan, arkadaşı Muhammet Aktaş ile birlikte, ağabeyi Ali Kozan’ı zorla bir araca bindirerek ıssız bir yere götürdü. Burada el yapımı ruhsatsız tabancasını çıkararak ağabeyine bir çok kez ateş eden Halil İbrahim Kozan, bir türlü isabet ettiremeyince bu kez silahı arkadaşı Muhammet Aktaş aldı.

Aktaş’ın kolundan vurduğu Ali Kozan yaralanırken, Halil İbrahim Kozan ile Muhammet Aktaş olay yerinden kaçtı. Yaralı vaziyette beldeye kadar gitmeyi başaran Ali Kozan, kendisini fark eden vatandaşlar tarafından Sakarya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Halil İbrahim Kozan ve arkadaşı Muhammet Aktaş ise kısa süre sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 12:22:28
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?