19
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

Platformdan Erdoğan'a destek

Akyazı Başörtüsü Platformu tarafından yapılan basın açıklamasında Davos'taki tavrından dolayı Başbakan Erdoğan'a destek geldi.

Akyazı Başörtüsü Platformu üyeleri tarafından ilçe merkezindeki parkta bir basın açıklaması yapıldı. İsrail'e tepki içeren döviz ve pankartların taşındığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde hepinizin malumu fütursuzca işlediği katliamlara devam eden İsrail büyük bir açık hapishane haline getirdiği Gazze'de sistemli olarak katliamlarını sürdürmektedir. Bu hafta Türkiye'deki tüm Mazlum-Der şubeleri olarak, cumhuriyet savcılığına siyonist İsrail terör örgütü üst yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduk. Türkiye sınırları içerisine girdikleri takdirde uluslararası sözleşmeler gereği yakalanıp, soykırım suçundan yargılanmalarını talep ettik. Aynı günün akşamı sayın Başbakanımızın Davos'taki onurlu tavrı yüreklerimize su serpti ancak İsrail ile yapılan anlaşmalar devam ettiği sürece bu su buharlaşacaktır. Bu onurlu tavrın sürekli olmasını bekliyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 16:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?