17
Mayıs
2024
Cuma
AKYAZI - SAKARYA

Sakarya-Akyazı: Sultanbeyli Grubu Jandarma tarafından yakalandı

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde kapkaç yapan Sultanbeyli Grubu çetesinin 5’i küçük yaşta olduğu bildirilen 7 üyesi jandarma tarafından yakalandı. Nüfus cüzdanında 13 yaşında görünen bir çete üyesinin ise 3. çocuğuna hamile olduğu belirlendi.

Alınan bilgilere göre, Akyazı İlçesi Kuzuluk Beldesi’ndeki pazaryerinde bulunan bir dükkandan, çocukları aracılığı ile kapkaç yapan çete, vatandaşların durumu jandarmaya haber vermesi ile kaçmak isterken yakalandı. Kuzuluk’da pazaryerindeki bir tuhafiye dükkanına 13 yaşlarındaki çocuklarını gönderen ve tezgahtara ait çantayı alarak 34 UA 8167 plakalı bir otomobil ile kaçmaya çalışan Necati Ateşli (38) ve eşi Şenay Ateşli (37), beldeden ayrılmak üzereyken, jandarmanın aldığı önlem sonrası yakalanarak gözlem altına alındı.

Araçta yapılan aramada çalınan çanta ile içindeki 50 milyon lira ve 1 adet cep telefonu da ele geçirilirken Ateşli çifti ile yanlarında bulunan D.A.(Duman Ateşli- 13), G.A.(Gamze Ateşli- 14), V.O.(Vesile Ondan- 13), D.A.(Dilahanım Ateşli- 5) ve A.A.(Asya Ateşli -4) gözaltına alındı.
Gözlem altına alınan ve nüfus cüzdanında yaşı 13 olarak görülen kızlardan birinin 3. çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Jandarmada sorguları süren Necati Ateşli ve eşi Şenay Ateşli’nin 25 ayrı hırsızlık ve 3 kapkaç olayından sabıkalı olduğu belirlenirken, şahısların sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

SAKARYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 17:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?