27
Mayıs
2024
Pazertesi
AKYAZI - SAKARYA

Seçim çalışmaları sil baştan

3 oy farkla AK Parti'nin kazandığı Akyazı Belediye seçimlerinin YSK tarafından iptal edilmesiyle AK Parti Sakarya Milletvekilleri, ilçede yeniden seçim çalışmalarına başladı.

29 Mart'taki Akyazı İlçe Belediye seçimlerinde AK Parti adayı Yaşar Yazıcı 8 bin 142, Saadet Partisi adayı Hasan Akcan da 8 bin 139 oy almıştı. Ancak Saadet Partisi'nin yaptığı itiraz nedeniyle YSK seçimleri iptal etti. Bunun üzerine AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Erol Aslan Cebeci, Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkan adayı Yaşar Yazıcı ile birlikte ilçede ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Yazıcı, "Halkımızın tercihlerine ve YSK'nın kararına saygılıyız. Değerli Akyazılılar bize de diğer siyasilere de bir mesaj iletmiştir. Biz bu mesajı doğru okuyoruz. Hedefimiz daha önce önümüze koyduğumuz modern, yaşanabilir, gelişmiş bir Akyazı'yı inşa etmek yolunda eskisinden daha büyük bir şevkle çalışmaktadır. Bu seçimler bizim hakkımızdır psikolojisine kapılmadan gelecek seçimlere değil, gelecek nesilleri düşünerek emin adımlarla ilerlemeye ve merkezi hükümetin imkanlarını Akyazımıza akıtmaya devam edeceğiz"dedi.

Milletvekili Recep Yıldırım da, "Geçmişte yapılan hizmetler dikkate alınırsa, gelecek yıllarda da Akyazı'nın nasıl bir gelişme sağlayacağı açıkça görülecektir. Hükümetimizin Türkiye'nin gelişmesi ve ilerlemesi için her sahada getirdiği hizmetler, yaptığı açılımlar ve bunların günlük hayatımızdaki yansımaları ortadadır. Akyazımız, bu gelişmelere paralel olarak önümüzdeki dönemde de Yaşar Yazıcı ile birlikte yakaladığı ivmeyi devam ettirecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 13:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?