19
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

Silahlı çatışmada kan döküldü

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde çıkan silahlı çatışmada, ölü sayısı ikiye yükseldi.

Olay, Altındere beldesi Osmanağa Mahallesinde meydana geldi. Enver Kalyoncu (50) ile Mustafa Birinci (37) arasında belirlenemeyen bir nedenle çıkan silahlı çatışmada Kalyoncu hayatını kaybetmiş, Birinci ise ağır yaralanmıştı. Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nden İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Mustafa Birinci yolda hayatını kaybetti. Birinci ve Kalyoncu'nun akraba oldukları ve namus meselesi nedeniyle kavga ettikleri iddia edildi.

ÖNCEKİ HABER

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Altındere beldesinde çıkan silahlı çatışmada, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Osmanağa Mahallesinde Enver Kalyoncu (50) ile Mustafa Birinci (37) arasında belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü. Birbirlerine ateş eden Kalyoncu ve Birinci ağır yaralandı.

Ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kalyoncu ve Birinci ilk müdahalelerin ardından Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kalyoncu hayatını kaybetti. Kalyoncu'nun cesedi, güvenlik sebebiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Ameliyata alınan Mustafa Birinci'nin ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:18:23
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 20:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?