26
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

TSO ile Ziraat protokol imzaladı

ATSO İLE ZİRAAT BANKASI PROTOKOL İMZALADI

Sakarya Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlçe Tüccar ve Sanayicisine Ekonomi desteğini Ziraat Bankası Akyazı şubesi ile imzaladığı kredi kullandırma protokolü ile sürdürüyor.

Akyazı TSO ile Ziraat Bankası arasında oda hizmet binasında imzalanan protokol ile oda üyelerine özel koşullarla nakdi kredi imkanı verildi. Protokol, Ziraat Bankası Müdürü Sadi Çalışkan ile Akyazı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar tarafından imzalandı.

Oda Başkanı Şinasi Bayraktar, imza töreninin ardından “Oda üyelerimizin ekonomide oluşan darboğazdan kurtulmak ve yatırımcılara destek olmak, nakit sıkıntısında olan üyelerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamak, uygun ödeme şartlarında, uzun vadelerde ve düşük faiz oranlarıyla kredi kullanımına imkan sağlamak amacıyla Akyazı TSO ile Ziraat Bankası arasında imzalanan kredi protokolü değişen ve gelişen ekonomik şartlara uygun olarak düzenlenerek imzalanmıştır" dedi.

Bayraktar, Ziraat Bankası tarafından reel sektörün desteklenmesi uygun faiz ve limitlerle kredi kullanımının ilçemiz ekonomisinde yer tutan Küçük ve Orta Boy işletmeler (KOBİ) ile ticari nitelikli firmaları desteklemek amacıyla kredi kullanabileceklerdir" diyerek sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 11:41:03
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 17:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?