18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARİFİYE - ARİFİYE - SAKARYA

Arifiye şantiyeye döndü

ARİFİYE BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Arifiye Belediyesi altyapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Belediye tarafından yapılan çalışmalar nedeniyle ilçe adeta şantiyeye döndü.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri Fatip Mahallesi Gazi Caddesinin çehresini değiştiriyorlar. Gazi caddesinde genişletme ve bahçe duvarı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Havaların düzelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte cadde güzel bir görünüme kavuşacak. Bölge sakinleri çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan İsmail Karakullukçu'ya teşekkür ettiler. Uzun yıllar hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri, “ Her dönemde başkanlar caddemizin yapılacağını belirttiler. Ama bu güne kadar maalesef bir işlem yapılamadı. Başkanımız İsmail Karakullukçu göreve başlamasının ardından bizler ile yaptığı görüşmeler sonrasında çalışmaları başlattı. Caddemiz artık çok güzel bir görünüme kavuşacak. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ilçenin güzelleşmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Bazı caddemizin bakıma ve genişletilmeye ihtiyacı vardı. Bu yol aynı zamanda yaz aylarında il ormanına Arifiye tarafından girişi sağlayan bir yol dolayısı ile il ormanına gidiş gelişlerde yolun dar olması zor anlar yaşatıyordu. Vatandaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde onlarında destekleri ile çalışmalarımızı başlattık. Yol genişletme çalışmaları ve bahçe duvarlarının yapımı tamamlandı. Havaların düzelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarını da tamamlayacağız. Gazi caddesi artık gerçek kimliğine kavuşmuştur” diye konuştu.

Gazi caddesindeki çalışmaların bir an önce tamamlanması için fen işlerine bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

ARİFİYE BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:02:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 23:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?