18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARİFİYE - ARİFİYE - SAKARYA

Belediye 700 çınar ağacı dikti

ARİFİYE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 700 ADET ÇINAR AĞACI DİKTİ

Sakarya Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Arifiye'nin muhtelif bölgelerine 700 adet çınar ağacı dikildi.

Arifiye Belediyesi ilçede ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçenin muhtelif yerlerine dikilen ağaçlar ilçeye ayrı bir güzellik katıyor. Ağırlıklı olarak cadde kenarları ve parklara dikilen ağaçlar, vatandaşlar tarafından da beğeniliyor. Gölbaşına dikilen 400 adet çınar ağacı ile başlayan çalışmalar Arifiye içinde de devam ediyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; "Arifiye için çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından ilçenin dört bir yanında çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar arasında yer alan ağaçlandırma çalışmaları, çevremize verdiğimiz değeri ön plana çıkarmaktadır. Çevre bilincini ve çevre sevgisini gelecek nesillere aşılamak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu güne kadar ilçemizde 700 adet 5 metre boyunda çınar ağacı dikimi gerçekleştirdik. Bu dikimlerin yanı sıra mevcut olan ağaç ve parklarında bakımı düzenli olarak yapılmaktadır. Arifiyemiz Sakarya'nın en gözde ilçelerinden olacaktır." dedi.

ARİFİYE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 700 ADET ÇINAR AĞACI DİKTİ
ARİFİYE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 700 ADET ÇINAR AĞACI DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 11:57:05
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?