18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERENLER - ERENLER - SAKARYA

Öğrencilerden Öztürk'e soru yağmuru

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZTÜRK'E SORU YAĞMURU

Özel Erenler Güneş İlköğretim Okulu'nun minik öğrencileri Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Özel Erenler Güneş İlköğretim Okulu 4-A sınıfının minik öğrencileri, sınıf öğretmenleri Özkan Işık ve Hilmi Akbaş nezaretinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret ederek, İnsanlar ve Yönetim ünitesi ödevlerine yönelik Başkan Öztürk'ten bilgiler aldılar.

Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan minik öğrenciler, kaç oy aldınız, şikayet mailleri alıyor musunuz, kapatılan kanalın orada park yapılacak mı, çocuk parkları yeterlimi, spor kompleksiniz var mı? gibi sorular sordular. Öğrencilerin sorularını Başkan Öztürk tek tek yanıtladı.

Öztürk; “Seçimlerde yüzde 49 oranında oy aldık ki buda Erenlerde her iki kişiden biri bizlere oy vermiş demektir. Belediyemizin web sitesine tebrik, teşekkür ve şikayet mailleri alıyoruz. Bunları her Pazartesi daire müdürleri ile birlikte değerlendirerek gereğini yapıyoruz. Kapatmış olduğumuz açık Drenaj kanalının üzerine yapacağımız proje Sakarya'nın incisi olacak. Bunun dışında göreve geldiğimizde 9 olan çocuk parkları sayısını 56'ya çıkardık ve yapmaya devam edeceğiz. Ancak bu parkları korumak sizlere düşüyor. İçerisinde basketbol sahası ve çeşitli oyun gruplarını barındıran Spor kompleksimiz tabii ki var. Her yıl mahalleler arası, okullar arası, Erenler Olgunlar Futbol Turnuvası gibi çeşitli turnuvalar düzenliyoruz” dedi.

Başkan Öztürk, yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve öğrencilerin derslerinde onlara yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZTÜRK'E SORU YAĞMURU
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZTÜRK'E SORU YAĞMURU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 11:31:05
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 19:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?