31
Mayıs
2024
Cuma
FERİZLİ - SAKARYA

Başkan da denetime takıldı

Sakarya'da trafik kontrolü yapan jandarma ekipleri, kurallara uyan sürücülere milli takımın yarı finale çıkması ve Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle Türk Bayrağı hediye etti.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hafta sonu olması nedeniyle kazaların meydana gelmemesi için il genelinde trafik kontrollerini sıklaştırdı.

Şehrin giriş çıkış noktalarında trafik kontrolü yapan jandarma ekibi, yollara çıkan araçları tek tek denetledi. Araçlarda emniyet kemeri, ehliyet, ruhsat, muayene gibi trafik kurallarını kapsayan denetim yapan jandarma, kurallara uyan sürücülere güzel bir süpriz yaptı.

Jandarma ekibi, milli takımın yarı finale yükselmesi ve Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü nedeniyle sürücülere Türk Bayrağı hediye etti.

Kendilerine hediye edilen Türk bayrağı karşısında duygulanan sürücüler ve yolcular jandarmaya anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederek, "İlk defa böyle bir hediyeyi almaktan dolayı çok mutluyuz. Jandarmayı kutluyoruz. Bu bayrak bizim canımız. Yarı final maçından sonra da bu bayrağı gururla dalgalandıracağız" dediler.

Öte yandan ailesiyle birlikte akraba ziyaretine gitmek üzere yola çıkan Ferizli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş da jandarma denetimine takıldı.

Jandarma tarafından ehliyet ve ruhsat denetimine tabi tutulan Kaşkaş, denetim sonunda Jandarma Başçavuşunun verdiği hediye karşısında duygulanarak, "İşte bizim için en güzel hediye bu. Jandarmayı bu anlamlı davranışından dolayı kutluyorum" dedi.

Jandarma tarafından gece yarısına kadar sürdürülen kontrollerde toplam 500 adet bayrak sürücülere dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 17:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?