18
Mayıs
2024
Cumartesi
FERİZLİ - SAKARYA

Başkandan atıcılara davet

Ferizli'de festival hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Belediye festivalde gerçekleştirilecek atış yarışmaları için bir poligon yaptırıyor.

Ferizli İlçesi’nde bu sene ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Ferizli Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıkları devam ediyor. Atış yarışmalarının düzenleneceği Değirmencik Mahallesi Kırktepe mevkiinde Belediye tarafından atış poligonu yaptırılıyor. 5 adet trap makinasının yerleştirileceği poligonun inşaatı devam ederken, poligonun 1 hafta içinde bitirileceğini belirten Başkan Hüseyin Kaşkaş, poligonun 2 milyar liraya mal olacağını söyledi.

6-10 temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Ferizli Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleştirileceğini belirten Kaşkaş, "Geçen yıl atıcılık yarışmaları dar bir çerçevede yapılmıştı. Bu yıl bu işi daha profesyonelce yapmak için çalışmalara başladık. Türkiye’nin çeşitli illerinden atıcıları davet edeceğiz. Kendine güvenen herkesi buraya davet ediyoruz. Meskun mahallerde, düğünlerde silah atmak yerine buraya gelip hünerlerini ortaya koysunlar. Hem vatandaşların canları yanmasın, hem de onlar hediye kazanma şansını yakalasınlar" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 16:59:48
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 10:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?