23
Mayıs
2024
Perşembe
FERİZLİ - SAKARYA

Yardım mağazası dolup taşıyor

Ferizli'de, belediye tarafından yoksul vatandaşlara yardım amacıyla açılan mağazaya ilgi, her geçen gün artarak devam ediyor.

Ferizli Belediyesi tarafından, hayırseverlerin gönderdiği yardımların ihtiyaç sahiplerine daha kolay ulaşması amacıyla açılan mağaza, gönderilen yardımlarla dolup taşıyor. Mağazanın açılmasının üzerinden bir ay geçmesine rağmen mağazadan yardım almak için gelenler ile yardım vermek isteyen hayırseverlerin sayısı hızla artıyor. Ferizli İlçesi'nden gelen vatandaşların dışında Adapazarı'ndan da mağazaya yardım geldiğini söyleyen Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti.

AKP Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz'a mağazayı gezdiren Başkan Kaşkaş, yardımların dağıtımı ile ilgili bilgi verdi. Merkez İlçe Başkanı Yavuz, mağazaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Başkan Kaşkaş'a da girişiminden dolayı teşekkür etti.

Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, "Mağazayı çok beğendim. Kaliteli bir mağazadan hiçbir farkı yok. Benim de evimde kullanmadığım bir sürü eşya var. Ben de bu mağazaya katkıda bulunmak isterim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 12:47:15
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 14:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?