18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Ferizli yenileniyor

Sakarya'nın Ferizli İlçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Yeni Mahalle'de düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 5.5 km'lik sıcak asfaltlama çalışmasının ardından Yeni Mahalle'de tretuvar, kaldırım ve yürüyüş bandı çalışması başlattıklarını söyledi.

Başkan Kaşkaş, "Yeni Mahalle yol, asfalt çalışması yapılmadan önce toz toprak içindeydi. Vatandaşlarımızdan şikayetler alıyorduk. Ancak Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları tamamlaması ile vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı. Ferizli Belediyesi olarak biz de, asfaltı tamamlanan yolda tretuvar, kaldırım ve yürüyüş bandı çalışması yapıyoruz. Ferizli İlçesi ile Kaynarca İlçesi'ni birbirine bağlayan bu yol, artık daha da canlanacak" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana yaptıkları hizmetlerde insan sevgisi ve gelecek nesilleri göz önüne alarak çalıştıklarını kaydeden Kaşkaş, "Hizmet yaparken oy kaygısı düşünmedik. Mahalle halkı geçmiş iktidar dönemlerinde ve benim göreve başladığım günden beri yol nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetlerini sürekli dile getiriyorlardı. Vatandaşlarımız yıllarca oy verdikleri kişiler tarafından ihmal edilmişler. Biz de Ferizli'de yol planlaması yaparken vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışma yaptık. Ürettiğimiz hizmetlerin herkes tarafından sahiplenilmesi, bizim için memnuniyet verici olduğu kadar yaptığımız hizmetin ne kadar yararlı olduğunun da bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 14:59:41
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 13:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?