27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEYVE - SAKARYA

Borçlar intihar ettirdi

SSK emeklisi adam, bankalara olan 40 bin TL tutarında kredi kartlarını ödeyemeyince balık tutmak üzere geldiği Sakarya'nın Geyve ilçesi Alifuatpaşa beldesi yakınlarında kendini Sakarya nehrine atarak yaşamına son verdi.

Sakarya Nehri'nde balık avlayan vatandaşlar, nehir ortasında bir erkek cesedi gördü. Nehirde yağmur sularının çekilmesiyle ortaya çıkan tamamı şişerek ağırlaşan cesedi polis alamayınca Sakarya Valiliği Arama Kurtarma Birliğinden yardım istendi. Kurtarma ekipleri getirdikleri zodyak bota cinayet masası dedektiflerini de alarak cesedin bulunduğu nehrin ortasında yer alan küçük kara parçasına ulaştılar. Nehirde kısa süreli inceleme yapan dedektifler kurtarma ekipleri ile birlikte cesedi ceset torbasına koyduktan sonra zodyak botla nehir kıyısına çıkardı.

Ambulansla Geyve Devlet Hastanesine kaldırılan Taraklı nüfusuna kayıtlı Osman Baysan'a (61) ait kimlik çıktı. Darp, kesici ve delici alet izine rastlanılmayan yaşlı adamın cesedi ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polisin yaptığı araştırmada, iki çocuk babası SSK emeklisi Osman Baysan'ın geçen hafta Pazartesi günü Eskişehir'deki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığı ve ailesinin polis karakoluna giderek kayıp müracaatında bulunduğu belirlendi. İki çocuk babası Baysan'ın bankalara yaklaşık 40 bin lira kredi kartı borcu olduğu hakkında icra takibi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 13:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?