19
Mayıs
2024
Pazar
GEYVE - SAKARYA

Cebeci 'evet' istedi

MİLLETVEKİLİ EROL ASLAN CEBECİ GEYVE'DE

AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Arslan Cebeci referandum çalışmalarını Geyve ilçesinde sürdürdü.

Milletvekili Cebeci, İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Cebeci ve beraberindekiler bir çok esnafı ziyaret ederek, bir taraftan halkın dilek ve şikayetlerini dinlerken, diğer taraftan referandumda neden "Evet" demek gerektiğini detaylı bir şekilde anlattılar. 82 Anayasasının ülke sorunlarını çözme becerisinden yoksun olduğunu söyleyen Milletvekili Cebeci, "Anayasa değişikliğine Evet denildiği takdirde artık sadece seçkin ve imtiyazlı bir kesim değil, halkın tamamı güvence altında olacaktır. Egemenlik sadece sözde değil, özde de milletin olacaktır" dedi.

Pozitif ayrımcılıkla devletin, korunma ihtiyacı olanların yanında olacağını da vurgulayan Cebeci, "Pozitif ayrımcılığı esas alan düzenlemeler söz konusu. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, özürlüler, şehitlerimizin dul ve yetimleri ile gazi ve malullerin yararına düzenlemeler yapıldı. Güçsüz ve zayıflar korunacak, devlet güvencesi böylelikle daha çok hissedilecek. Eşit ve adil bir fırsat eşitliği sağlanmış olacak" diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ EROL ASLAN CEBECİ GEYVE'DE
MİLLETVEKİLİ EROL ASLAN CEBECİ GEYVE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 15:37:04
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 23:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?