23
Mayıs
2024
Perşembe
GEYVE - SAKARYA

Dişli'den Başkan'a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve İlçe Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Kır’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kır’ı makamında ziyaret eden Şaban Dişli, Geyve ilçesi ile çevre belediyelere doğal gaz getirilmesi yönünde yapılan çalışmalarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Kır, Geyve başta olmak üzere Alifuatpaşa Beldesi ile Pamukova İlçesi’ne doğal gaz getirilmesi konusunda Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Yusuf Güney ile görüştüklerini ve bu doğrultuda fizibilite çalışmalarına başladıklarını söyledi.
EPDK Başkanlığının lisans ihalesini yapmasının ardından Geyve sınırları içinden geçmekte olan doğalgazın öncelikli olarak sanayi kuruluşlarına, ardından ise evlere verileceğini belirten Kır, "Lisans ihalesini bekliyoruz. İhaleyi kazanacak firma ile de yapacağımız görüşmelerin ardından ilçeyi en kısa zamanda doğalgaza kavuşturacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkanı Yardımıcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise, Geyve İlçesi başta olmak üzere Güney Sakarya bölgesine doğal gazın getirilmesi konusunda üzerlerine düşen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2005 Pazar 15:30:12
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 11:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞENAY ÖZ IP: 85.97.88.xxx Tarih : 29.04.2005 14:59:25
SN.MİLLETVELİMİZ ŞABAN DİŞLİ 'NİN İLÇEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI TESEKKÜR EDERİZ.