27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEYVE - SAKARYA

Karatecilere Kaya'dan ödül

GEYVE BELEDİYE BAŞKANI KAYA MİNİK KARATECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Bursa'da düzenlenen Türkiye Karate şampiyonasında dereceye giren minik karatecileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Minikler Türkiye Minikler Karate şampiyonasında birinci olan Furkan Yavuz, ikinci olan Taner Koç ve üçüncü olan Furkan Kanbur ile Enes Öz, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya tarafından altınla ödüllendirildi. Ayrıca derece yapan sporculara ve yardımcı antrenör Yaşar Ordu'ya alınan bu başarılar için Geyveli iş adamı Tuna Görgülü tarafından birer takım eşofman hediye edildi. Başkan Kaya sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Antrenör Uğur Kobaş, "Sporcularımıza verdikleri ödüller ile birlikte teşvik veren başta belediye başkanı Murat Kaya ve işadamı Tuna Görgülü'ye şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Geyve'de ilk defa bir iş adamı başarılı sporculara ödül veriyor. Bunun diğer Geyveli iş adamlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Bu şekilde bize destek oldukça ve başarıyı bu şekilde teşvik ettiği sürece Geyve karate'de branşında daha çok başarılar kazanacaktır. Amacımız İstanbul'da Nisan ayında yapılacak olan dünya çocuklar şampiyonasına katılarak derece elde etmek” dedi.

GEYVE BELEDİYE BAŞKANI KAYA MİNİK KARATECİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 15:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?