18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEYVE - SAKARYA

Ölüme böyle yürüdü

ÖLÜM YOLUNDA KAZA

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, altgeçit suyla dolunca D-650 Karayolundan karşıya geçmeye çalışan şahıs, bir aracın çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. D-650 Karayolu Geyve İlçesi Karaçam köyünde 15 gün önce meydana gelen kaza güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Altgeçit suyla dolunca evinden kahvehaneye gitmek üzere yola çıkan Ali Kemal Haldız (54) ana yoldan karşıya geçmeye çalışırken Bilecik'ten Sakarya istikametine seyir halinde olan Koray A. (31) idaresindeki 34 FV 6474 plakalı otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetmişti. Kaza yakında bulunan bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yolun yakınına gelen adam yoldan geçmeye çalışırken önüne çıkan araçların arasında bir süre mücadele ettikten sonra çok süratli olduğu gözlenen bir aracın kendisine çarpmasıyla metrelerce sürüklendikten sonra yola düştü. Kaza anı ve sonrası yaşanan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Öte yandan aynı yerde dün akşam meydana gelen kazada, yoldan geçmeye çalışan anne Nuray (38) ve altı yaşındaki kızı Nisanur Var hayatını kaybetmişti.

ÖLÜM YOLUNDA KAZA
ÖLÜM YOLUNDA KAZA
ÖLÜM YOLUNDA KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 15:23:04
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 19:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?