26
Mayıs
2024
Pazar
GEYVE - SAKARYA

Otobüsler Alifuatpaşa'ya girmiyor

Adapazarı ile Geyve ilçeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan Geyve Koop araçları ilçe trafik komisyonunun aldığı karar gereği Alifuatpaşa beldesine giremiyor.

S.S. 96 nolu Alifuatpaşa Taksiciler ve Dolmuşçular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Öztekin, yıllardır Alifuatpaşa beldesinden geçen Geyve Koop araçlarının ilçe trafik komisyonu ve belediye meclis kararı gereği beldeden geçemediklerini söyledi.

Anıtlar Yüksek Kurulunun, köprünün tarihi dokusunun bozulmasına yol açılıyor diye trafiğe kapatılması yönünde görüş bildirmesinin ardından alınan karar gereği artık Geyve Koop araçlarının belde merkezinden geçemediğini ifade eden Öztekin, “Alınan karar gereği bizim yolcu kapasitemiz artı. Kooperatifimizin 33 üyesi var. Taksi ve dolmuş hizmeti veriyoruz. Bizlerde hizmet sürelerimizde yeni düzenlemeler yaptık. Araçlarımız yazıhanemizde sabah 6 ile gece 23 arasında hizmet vereceklerdir. Alifuatpaşa halkına sürekli ve kaliteli hizmet vermeği amaçlıyoruz. Saat sınırlamamızı genişlettik. Hepimiz en iyi hizmet vermeğe çalışıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 14:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?