17
Mayıs
2024
Cuma
GEYVE - SAKARYA

Valinin şoförü toprağa verildi

Sakarya’nın Geyve İlçesi Alifuatpaşa beldesinde dün geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybeden Bilecik Valisi Ayhan Çevik’in şoförü, polis memuru Fatih Esin Ertürk, bugün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Polis memuru olan ve Vali Çevik’in şoförlüğün yapan Fatih Esin Ertürk için, bugün memleketi Sakarya’nın Taraklı İlçesi’nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. İstanbul Adli Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ilçeye getirilen Ertürk’ün cenazesi, oldukça kalabalık bir vatandaş gurubu tarafından karşılandı.

Önce baba evine götürülen cenaze, burada yapılan duaların ardından Yunus Paşa Camii’ne getirildi. Cenazenin camiye getirilişi sırasında ise Ertürk’ün eşi 1 çocuk annesi Ayşe Ertürk, sinir krizleri geçirdi. Ayşe Ertürk, bayan polis memurları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Fatih Esin Ertürk’in cenazesi daha sonra ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Belediye Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine protokol mensuplarının katılmaması dikkat çekerken, çok sayıda Taraklılı ise hazır bulundu.

Vali Ayhan Çevik’in arızalı olan makam aracını tamir için dün Adapazarı’na getirirken, Alifuatpaşa Beldesi yakınlarında trenin altında kalan polis memuru Fatih Esin Ertürk ile Vali Çevik’in kardeşi Osman Çevik, aracın alev alması sonucu yanarak hayatlarını kaybetmişti.

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 13:56:43
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 11:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?