26
Mayıs
2024
Pazar
HENDEK - SAKARYA

AKP Hendek zirvede

SAKARYA’NIN BİRİNCİSİ HENDEK

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı üye sayısında Haziran ayı birincisi oldu. İlçe Başkanı Şenay Sakal ödülünü İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun elinden aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Hendek İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak üye sayısını 1 ayda 8 bin 829’dan 11 bin 261’e çıkararak yüzde 21.89 artış oranıyla açık ara birinci olan Hendek İlçe Teşkilatı’nı başarısından dolayı kutladılar.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, alınan başarıda teşkilatın bütün kademelerinin özverili çalışmalarının bir sonucu olduğunu söyleyerek, “Ben burada yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarına, gençlik kollarına, köy ve mahalle temsilcilerime teşekkür ediyorum. AK Parti çatısı altında başlamış olduğumuz siyasi çalışmalarımızda artarak devam eden başarılarımızda hükümetimizin yaptığı başarılı çalışmalar yatmaktadır. Hizmetlerini gururla anlattığımız partimiz, üye çalışmalarında bizim en büyük referanstır. Şimdi önümüzde referandum var. Halkımıza giderek “Evet” demelerini isteyeceğiz, nedenlerini anlatacağız. İnanıyorum ki ilçe halkımız referandumda rekor denecek bir oy oranıyla ülkemizin demokratikleşmesinde en büyük katkıyı yapacaktır.”dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de, güçlü teşkilatın önemine değindi. Başkan İnci, “Hükümetimizin ve biz yerel yöneticilerin çalışması mutlaka çok önemli. Ancak sizlerin yapılan çalışmaları anlatması da bir o kadar önem arz etmektedir. Burada Hendek Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi olarak iki koldan çalışmalar yapıyoruz. Hendek’in hemen hemen bütün noktalarına hizmet götürüyoruz. Hizmetlerimiz sadece yol, su ve kanal değil. Meslek edindirmeden tutun engellilere araç yardımı, okul yapımına kadar çok geniş bir yelpazede hizmet ediyor, ‘Bizim işimiz değil’ diye düşünmeden vatandaşımızın her derdine koşuyoruz. Halkımıza hizmet etmenin gururunu sizlerle beraber yaşıyoruz. Şimdi farklı bir seçim sürecine giriyoruz. Önümüzde referandum var, sizlerden daha büyük bir gayretle çalışarak üye sayısındaki başarınız gibi birincilik bekliyoruz. Bende üzerime düşen gayreti göstererek, başarınıza katkıda bulunmak için sizlerle gece gündüz çalışacağım” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da Hendek’in bir çok alanda örnek bir şehir olduğunu belirterek, “Hendek Teşkilatı bütün programlarda, mitinglerde her zaman için farkını ortaya koymuştur. Yine farkını ortaya koyarak üye sayısındaki başarısıyla Sakarya’nın birinciliğini göğüslemiştir. Burada teşkilatın tüm kademelerinin şevkle, heyecanla çalışması başarıyı getirmiştir. Ben burada hepinizi tebrik ediyorum. Hepimiz AK Parti çatısı altında ülkemizin refahı için mücadele ediyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız içerde ve dışarıda ülkemizin güçlenmesi için gece gündüz çalışıyorlar. Dışarıda lider olmak için mücadele ederken bir yandan da içerde demokrasimizin güçlenmesi için önemli adımlar atıyorlar. Bizler de onlara yerelde destek olmalıyız. Başbakanımız ve milletvekillerimiz Anayasa paketi ile ilgili değişiklikleri Ankara’da yaparak üzerlerine düşeni yaptılar. Şimdi bize görev düşüyor. Bizlerde üzerimize düşeni yaparak halkımıza referandumda neden evet demeleri gerektiğini hep beraber anlatacağız ve en yüksek oy oranını yakalamaya çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe Başkanı Şenay Sakal’a plaketini il Başkanı Recep Uncuoğlu verdi.

SAKARYA’NIN BİRİNCİSİ HENDEK
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 13:06:00
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 13:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?