25
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

AKP ilçe teşkilatına övgü

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ERDEM HENDEK'TE

AK Parti Aydın Milletvekili ve Sakarya Koordinatörü Mehmet Erdem, Hendek İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplantı yaptı.

Toplantıya AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Çamlıca Belde Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis Üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Sakarya Teşkilatlarında bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla Sakarya'ya gelen Sakarya Koordinatörü Mehmet Erdem, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ve ilçe yönetimiyle bir araya gelerek, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. İlçe Başkanı Şenay Sakal, Koordinatör Milletvekili Erdem'i faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Sakal, “Teşkilatımız huzurlu ve mutlu bir şekilde Hendek halkına hizmet ediyor. İlk günkü aşkla ve şevkle çalışarak Genel Başkanımız ve AK Parti'ye güç vermeye çalışıyoruz. Üye kayıtlarımız devam ediyor“ dedi.

Milletvekili Erdem, Hendek'te gördüğü tablonun kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Hendek Teşkilatı başarılı çalışmaları ile birçok ilden önde gelen örnek bir teşkilat. Belediye ve ilçe teşkilatının uyum içerisinde çalıştığını gördük. Hepinizi tebrik ediyorum. Örnek teşkilatın örnek çalışmalarının devamını bekliyoruz. AK Parti, gücünü halktan alan ve bu gücünü de teşkilatlarının çalışmalarıyla pekiştirerek, halkın güvenini boşa çıkarmayan bir partidir. Sandık kurullarından ilçe ve il yönetimlerine kadar uzanan geniş bir çalışma yapıyoruz. O nedenle çalışmalarımızı daha da yoğun bir şekilde devam ettirmeliyiz“ diye konuştu.

Erdem, partinin faaliyet raporlarını ve üye kayıtlarını inceleyerek, 10 bin 452 üye kaydını görünce başarılı faaliyetlerinden dolayı teşkilatı tebrik etti.

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ERDEM HENDEK'TE
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ERDEM HENDEK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 12:09:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 12:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?