18
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

AKP'de birlik mesajı

Sakarya'nın Hendek İlçesi AK Parti İlçe Divan Toplantısı yapıldı, geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıdan birlik mesajı çıktı.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı aylık İlçe Divan Toplantısı, yoğun bir katılımla Rasimpaşa Kültür Merkezi'nde yapıldı. Divan Toplantısı'na AK Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, İl Başkan Yardımcıları Eyüp Turan, Hüseyin Sarıca, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Çamlıca Beldesi Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis üyeleri Mahmut Nedim Alkan, Adem Öz, Osman Ayar, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın, köy ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, her geçen gün büyüdüklerini ifade ederek, "Ülke genelinde ve yerelde yapılan çalışmalar dikkat çekmekte. Hükümetimizin yaptığı icraatları iyi kavrayarak, bunları halkımıza anlatmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüğümüz yolda ülkemiz çok daha iyi günler görecektir" dedi.
Daha sonra söz alan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmasında teşkilatın önemine değinen Başkan İnci, "Kötü şeyleri eleştirdiğimiz gibi iyi şeyleri de takdir etmesini bilmeliyiz. Hepimiz üstlendiğimiz görevlerin bilincine vararak bulunduğumuz makamın hakkını vermeliyiz. Halk bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Eğer sizler bizlere destek olursanız ilçemizde çok daha güzel hizmetler yapacağımızdan şüpheniz olmasın" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar ise, hükümetin icraatlarını değerlendirdiği konuşmasında, bazı sivil toplum kuruluşlarının kendi icraatlarında hükümeti hedef aldıklarını söyleyerek, "İnsanlar yaptıkları işlerde sorumluluğu üstlenmesini bilmeli. İnsanlar kendi başarısızlıklarını hükümete yüklememeli. Bugün hükümetimizin yaptığı icraatlar ortadadır. Ülkemiz refah günlere doğru sağlam adımlarla ilerlemekte. Halkımız da bunun bilincinde" dedi.
Toplantıda İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Nedim Alkan, köylere yapılan hizmetleri anlattı. Ayrıca İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının faaliyet raporları okundu. Fakir ailelere yakacak yardımında bulunan hayırsever Mehmet Yılmaz, Yakup Yılmaz ve İsmail Hakkı Albayrak'a İl Başkanı Yusuf Alemdar tarafından teşekkür belgesi verildi. İlçe Divan Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından son buldu.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 15:37:50
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 15:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?