26
Mayıs
2024
Pazar
HENDEK - SAKARYA

AKP'li kadınlar çalışıyor

AK PARTİ HENDEK KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, yoğun çalışmalarından dolayı yönetimin kurulu üyelerine çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları haftalık toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, İlçe Başkanı Şenay Sakal ve Kadın Kolları Yönetimi katıldı.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, hanımların siyasette çok başarılı olduklarını belirterek, “Bizlerin buralara gelmesinde sizlerin emekleri çoktur. Hepiniz evinizden, çocuklarınızdan, eşlerinizden fedakarlık edip aktif olarak çalışıyorsunuz. Hendek'te çalmadık kapı bırakmayarak halkın sorunlarıyla birebir ilgileniyorsunuz. Sizlerle birlikte halkımıza hizmet etmekten çok mutluyuz. Hepinizi yoğun gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ise “Yönetim olarak sadece seçim dönemlerinde değil her zaman aktif olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken teşkilatımızın desteğini de alıyoruz. Teşkilatta her gün yönetimden bir arkadaşımız gelen vatandaşlarla ilgilenip onların sorunlarını dinliyor. Haftalık toplantılarımızda da bu sorunları değerlendirip gerekeni yapıyoruz. Ayrıca üye çalışmalarımız da devam ediyor. 15 gün içerisinde 450 kişiyi partimize üye yaptık. Şu an Hendek Teşkilatı hem çalışmaları hem de üye kayıtları ile birinci sırada olup Sakarya ve Türkiye'de örnek teşkilattır. Bu başarılarımızı daha da ileriye götürmek için tam gaz çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yaz, teşkilattaki başarılı çalışmalarından dolayı yönetimine çeşitli hediyeler verdi.

AK PARTİ HENDEK KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
AK PARTİ HENDEK KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 14:31:02
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 16:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?