23
Mayıs
2024
Perşembe
HENDEK - SAKARYA

Alt yapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Hendek'de belediye tarafından bir süre önce başlatılan alt yapı çalışmaları sürüyor. Belediye Su ve Kanalizasyon ekiplerinin Çağlayan mahallesindeki çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Ali İnci, 300’lük borularla yapılan çalışmada toplam 28 metrelik bir alana yağmur suyu oluğu döşendiğini belirtti.

İnci, "İlçemizde alt yapı sorunu neredeyse yok denecek kadar az. İlçemizin birçok yerinde projelere uygun bir şekilde su ve kanalizasyon çalışmaları yaptık. Çağlayan mahallesindeki çalışmalar ise tamamlandı. Alt yapı sorunu bulunan diğer mahallelerde de en kısa zamanda çalışmaları tamamlayacağız. Hedefimiz Hendek’te alt yapı sorununu tamamen çözmek. Bunun için ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı gece gündüz aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızdan gelen şikayetlere de anında müdahale ederek çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 14:10:53
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 14:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hayrullah Kostereli IP: 195.87.224.xxx Tarih : 1.04.2005 10:21:34
Baskanimiz Ali INCI ile baslayan guzel Hendek'imizin gelisme yenilesme atilimi gordugum kadari ile tam hizla devam ediyor...Bir Hendekli olarak ilçemize yapilan yatirimlar ve yenilikler icin basta caliskan baskanimiz Ali INCI ye ve diger buyun emegi gecen kisilere tesekkuru bir borc biliyorum...