30
Mayıs
2024
Perşembe
HENDEK - SAKARYA

Başkan Duran'dan, Hendek ziyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran Hendek ilçesini ziyaret etti. 

İlk olarak AK Parti Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Duran, Teşkilat Başkanı Şenay Sakal'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Parti yöneticilerinin ve muhtarların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Duran, Büyükşehir Belediyesi olarak Hendek'te çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.
 
Başkan Duran, “Hendekte canlılık var, hareketlilik var, çalışma var, güzellik var. Hakikaten içerisine girdiğinizde çağdaş bir şehrin ortaya çıktığını görüyorsunuz. Esasen Sakaryamız bütün ilçeleriyle bir hedefe doğru yönlenmiş durumda. Altyapı ve üstyapı sorunları bitmiş, ulaşım sorunları kalmamış bir kent kurmak için uğraşıyoruz” dedi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ise ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Başkan Duran'a teşekkür etti. 

Başkan Aziz Duran, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinin ardından Hendek Belediyesi'ne geçti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Aziz Duran, Hendek'in Sakarya'nın en hızlı gelişen bölgelerinden olduğunu söyledi. Başkan Aziz Duran, “Hendek Belediyemizin güzel çalışmalarını yerinde görüyoruz. Gerçekten Hendek ilçemiz birçok sorunu çözmüş, kalkınmasını hızlı bir şekilde sürdüren bir ilçemiz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Hendeğin geleceği aydınlıktır” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, “Çalışmaları yerinde görmek ve halkımızla birlikte olmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri ziyaret etti. Başkanımız Hendeğimizle ilgileniyor, ilgisini ortaya koyuyor. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Aziz Duran, Hendek'te spor akademisini kazanan sporcularla da görüşüp kazandıkları başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. 

Başkan Aziz Duran daha sonra Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti, caddelerde gördüğü vatandaşlarla sohbet etti. İlçe pazarını da gezen Başkan Duran, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Duran, vatandaşların ramazanını kutladı. Aziz Duran, ilçe pazarından hurma satın aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 13:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?