18
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Başkanlar Hendek'te buluştu

3-5 Haziran 2005 tarihleri arasında Bursa’da yapılacak ilk kademe ve ilçe belediye başkanları toplantısına katılacak olan Sakarya, Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce ve Karabük İlleri’ne ait 39 belediye başkanı, Hendek İlçesi’nde bir araya geldi.

7. masa belediye başkanlarına koordinatörlük yapacak olan Hendek İlçesi Belediye Başkanı Ali İnci’nin davetlisi olarak Hendek’e gelen belediye başkanları, burada yaptıkları toplantıda sorunlarını masaya yatırdı. Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Kültür Salonu’nda yapılan toplantıda, 2 ayrı oturumda bir araya gelen başkanlar, görüş alış verişinde bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye başkanlarının sorunlarının genelde ortak olduğunu ve bunların tek bir elden verilmesi halinde, ilçelerin kendi özel sorunlarını anlatmada zaman kazanacaklarını söyledi. Başkan İnci, "Hepimiz ilçemize en iyi hizmeti götürmek için mücadele ediyoruz. Yeni çıkan yasayla belediyelerimizin sorumlulukları kat kat artmaktadır. Buna paralel olarak gelirlerin de aynı şekilde artması gerekmektedir. Hizmet yapmak için paraya ihtiyacımız var" dedi.
Toplantı sonunda ortak bir rapor oluşturulmasına karar verildi.

ŞABAN KILIÇ SAKARYA (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 01:02:41
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 10:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?