16
Haziran
2024
Pazar
HENDEK - SAKARYA

Hendek Lisesi'nde çay partisi

Hendek Lisesi Okul Aile Birliği ve Sosyal Faaliyetleri Artırma Üyeleri tarafından Hendek Öğretmen Evi’nde çay partisi düzenlendi.

Hanımların bol bol eğlenerek streslerini attıkları çay partisine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Ayar, Sosyal Faaliyetleri Artırma Derneği Üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çeşitli eğlence etkinliklerinin yapıldığı çay partisinde hanımlar kendi elleriyle yaptıkları pasta ve börekleri misafirlere ikram ettiler. Eğitime katkı amacıyla yapılan hediye çekilişinde Başkan İnci de açık artırmayla satılan bir sehpayı 200 YTL’ye alarak katkıda bulundu.

Programda konuşan Başkan İnci, eğitimin önemine değinerek "İlçemiz okullar arası yapılan seviye tespit sınavlarında üst seviyelerdedir. Sanayisiyle, kültürüyle, okullarıyla birçok ilçeden daha iyi konumdayız. Bu güne kadar ilçemizdeki okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için belediye olarak elimizden geldiğince yardımcı olduk. Bundan sonra da eğitime desteğimiz sürecektir" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 13:11:30
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 15:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tugay uyar IP: 81.214.137.xxx Tarih : 1.05.2008 12:27:30

bende hendek lisesindeni ve bu çay partisinim çok güzel olduğu düşündesindeyim ve hocalarım iyiki bu çay partysini yapmış coğrafya öğretmenimin resmi çok güzel çıkmış bu sözü bir not beklemek amacıyla yazmadım güzel bi r partyi tyger___:)