18
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Hendek'i karış karış gezdiler

MİLLETVEKİLİ YILDIRIM HENDEK'TE

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Hendek'te referandum çalışmalarına katıldı.

Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Büyük Camii'de ikindi namazı çıkışı vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Milletvekili Yıldırım ve Başkan İnci daha sonra, Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi ve Kızılay tarafından organize edilen Pakistan'a yardım çadırını ziyaret etti. Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı'dan bilgi alan Yıldırım, Pakistan'a yardımda bulundu.

Yıldırım ve Başkan İnci daha sonra Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Yıldırım, esnaflardan 12 Eylül'de Anayasa değişikliği ile ilgili yapılacak olan Referandum oylamasına Evet oyu istedi. Yıldırım, Anayasa değişikliğinin siyasi bir olay olmadığını, ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek esnaflardan destek istedi. Ziyaret sonrası milletvekili Yıldırım, Başkan İnci'nin Hendek'te bulunan tüm spor kulüplerine verdiği iftar davetine katıldı. İftar sonrası Milletvekili Yıldırım ve Başkan İnci, İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Kocatöngel ve Dereköy'e gitti. Orada vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Yıldırım, 12 Eylül Anayasa değişikliği ile ilgili yapılacak olan referandum için Evet istedi.

Başkan Ali İnci, Hendek'in her yerini karış karış gezdiklerini belirterek, “Referandum gününe kadarda gezmeye devam edeceğiz. Derdimizi anlatmaya devam edeceğiz. Meselemizi anlatmaya devam edeceğiz. Ama biz bu derdimizi bir AK Parti meselesi olarak görmüyoruz. Bu bir millet meselesi, bu bir demokrasi meselesi, demokrasimizin standartlarını iyileştirme meselesi, çocuklarımıza daha iyi gelecek meselesi. Bu referandum Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle geçecek ama güçlü bir şekilde geçmesi gerekiyor. Lütfen bu konuda siyasi düşünmeden ilçemizde çok yüksek bir oy oranıyla geçmesini sağlayalım” dedi.

MİLLETVEKİLİ YILDIRIM HENDEK'TE
MİLLETVEKİLİ YILDIRIM HENDEK'TE
MİLLETVEKİLİ YILDIRIM HENDEK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 12:48:02
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 15:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?