24
Mayıs
2024
Cuma
HENDEK - SAKARYA

Hendekliler, ikinci sinemalarına kavuşacak

Hendek Belediyesi tarafından Ticaret Merkezi’nin üçüncü katına yapılmakta olan 350 koltuklu Sinema Salonu’nun iç dekorasyonu yapılmaya başlandı.

Duvarlarının ses geçirmemesi için özel bir yalıtım uygulanan Sinema Salonu’nda aynı zamanda konferans, seminer ve tiyatro gösterimi de yapılabilecek. Koltukları da yerleştirilen Sinema Salonu tamamlandığında Hendekliler ikinci bir sinema salonuna daha kavuşmuş olacaklar.

Son teknolojinin kullanıldığı ve son derece modern bir mimariye göre yapılan salonunun Hendeklilerin ve üniversite öğrencilerinin sosyal hayatına yeni bir renk vereceğini söyleyen Belediye Başkanı Ali İnci, "İlçemizde ikinci bir Kültür Merkezi’ne ihtiyaç vardı. Ticaret Merkezi’nin bunun için uygun bir yer olduğuna karar vererek yapımına başladığımız Sinema salonu 350 koltuk kapasiteli, Dolby Dıgıtal ses, sos sistem projeksiyon ve DVD cihazlarıyla donatılmıştır. Tiyatro gösterimi ve konferanslar için gerekli düzenlemeleri de yaparak en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 17:52:57
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 17:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?