18
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Hendekspor dualarla uğurlandı

Süper Lig’de namağlup şampiyon olarak 3. Lig yolunda bir adım daha atan Hendekspor, gruplarda mücadele etmek için Çaycuma’ya gitti.

Çarşı Meydanı’nda yapılan törene Hendekliler büyük ilgi gösterirken, Hendekspor’un tüm yönetimi de uğurlamada hazır bulundu. Hendeksporlu futbolcularla Rasimpaşa Kültür Merkezi’nde bir toplantı yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Hendekspor Kulüp Başkanı Halit Evin, futbolculardan galibiyet beklediklerini söyledi. Futbolcularına güvendiğini söyleyen Halit Evin, "Hendek, sizin arkanızda. Diğer takımlar sizden iyi değil. Şampiyonluk istiyorum" diye konuştu.

İnci’den 2 milyar pirim

3. Lig’e çıkmaları halinde futbolculara 2 milyar lira pirim sözü veren Başkan İnci’nin bu jesti futbolcular tarafından alkışlandı. Başkan İnci, Hendekspor’un 3.Lig’e çok rahat çıkabilecek kapasitede olduğunu söyleyerek, "Hendekspor ilk defa 3. Lig’e bu kadar yaklaştı. Namağlup liderken yaptığı transferlerle lige ayrı bir heyecan kattı. Şu anda başarılı olmamanız için hiçbir neden yok. Karşılacağınız takımların sizden iyi olduğuna inanmıyorum. Eğer kazanacağınıza inanarak çıkarsanız mutlak galibiyetle sahadan ayrılırsınız. Bugün belediyemiz, yöneticileriniz ve Hendek halkı sizlerin arkasındadır ve sizlerden başarı bekliyoruz. Eğer 3. Lig’e çıkarsanız benden 2 milyar lira pirimi alırsınız. 3. Lig ayrıca esnafımız tarafından da ödüllendirilecektir" dedi.

Hendeksporlu futbolcular Çaycuma’ya uğurlanırken, Hendek halkı alkışlarla destek verdi. İlçe Müftüsü İzani Turan’ın duası eşliğinde koç kesildi. İzani Turan, "Bizler size inandık, sizler de kendinize inanın. Dualarımız sizinle olacaktır. Hendeğin adını altın harflerle yazdırma fırsatı yakaladınız. Şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.





Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 17:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?