31
Mayıs
2024
Cuma
HENDEK - SAKARYA

Jandarma Komutanlığı'nda iftar

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Jandarma Komutanlığı'nın verdiği iftar yemeğine katılarak askerlerle iftar açtı. 

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından iftara davet edilen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci asker ocağında iftar açtı. 

İftara İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Eğilmez, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi daire müdürleri ve askerler katıldı. Başkan İnci kendi yemeğini kendisini aldı ve askerlerle aynı masada iftar yaparak onlarla sohbet etti. 

İftarda bir konuşma yapan Başkan İnci, askerlerle bir arada iftar yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Sizler burada vatani görevinizi yapıyorsunuz. Hepiniz ülkemizin çeşitli yerlerinden geldiniz, uzun süredir Hendektesiniz artık Hendekli sayılırsınız. Askerliğiniz bittikten sonra hepiniz ailelerinizin yanına döneceksiniz, inşallah Hendek'ten güzel duygularla ayrılırsınız. Sizinle beraber iftar açarken askerlik günlerim aklıma geldi ve çok duygulandım. Bugüne kadar uyum içerisinde güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonra da bize düşen ne varsa her zaman olduğu gibi elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bu sıcak ortamı hazırlayan komutanlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?