25
Mayıs
2024
Cumartesi
HENDEK - SAKARYA

Köy köy kahve kahve seçim gezisi

AK Parti Hendek il genel meclis üyesi adayları köy kahvehaneleri toplantılarına aralıksız devam ediyor.


AK Parti Hendek İl Genel Meclis üyesi adayları Mahmut Nedim Alkan, Adem Öz, Alaattin Paşa Kaba ve Abidin Kılıç 29 Mart yerel seçim çalışmaları bünyesinde Şeyhler, Lütfiye Köşk ve Kazimiye köylerine giderek köy kahvehanesinde kendilerini tanıtarak yapacakları icraatları anlattılar.


İl genel meclisi üyeleri gittikleri köy kahvehanelerinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Lütfiye Köşk köyünde vatandaşların ilgisinden çok mutlu olduklarını belirten il genel meclisi adayı Mahmut Nedim Aklan, “Sizlerin bu ilginiz karşısında, bizlerde sizlere daha iyi hizmet etmek için çaba sarf edeceğiz. Sizlerin desteği ile birlikte üç arkadaşım ile birlikte seçilerek daha güçlü olmak ve daha güzel hizmetler yapmak istiyoruz” dedi. Köy halkı çalışmalardan ve köylerine giden hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirterek, ufak tefek eksikliklerinde zaman içerisinde bitirilmesini istediler.


İl Genel Meclisi adayları Kazimiye köyünde de köylüler tarafından coşkuyla karşılandılar. Köy kahvesinde bir araya gelen il genel meclisi adayları ile köylüler bir süre sohbet ederek Kazimiye köyünde yapılan çalışmalar ve eksiklikler hakkında görüşmeler yapıldı. Köy kahvesinde İl genel meclisi adayları kendilerini tanıtmasının ardından Kazimiye köyünün kendisi açısından ayrı bir yerinin olduğunu belirten İl genel meclis adayı Adem Öz, “Kazimiye köyüne hizmet etmek ve hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Bizler sizlerin desteği olduğu sürece, kendimizi daha çok sorumlu hissederek çalışacağız.” dedi.


3. sıra İl Genel Meclis Adayı Alaattin Paşa Kaba ise, “Ülkemize ve insanlara hizmet etmeyi seviyoruz. Bunun içinde daha güçlü bir şekilde ile gitmek ve sizler için daha çok hizmet alabilmek için sizlerin desteğini istiyoruz. Tabii ki bizlerinde eksikleri olacaktır. Bu eksiklikleri sizlerin desteği ile birlikte aşarak eksiklikleri asgariye indireceğiz” diye konuştu.


Kazimiye köy halkı İl genel meclisi adaylarının ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ve köylerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. İl Genel Meclisi adayları bu seçimlerde hedeflerinin 4 adayında seçilmesi olduğunu belirterek daha çok çalışacaklarını söylediler.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?