23
Mayıs
2024
Perşembe
HENDEK - SAKARYA

Muhtarlar, İnci’ye içini döktü

Mahalle ve köylerindeki sıkıntıların Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye aktaran muhtarlar, halkın verilen sözler karşısında hesap sorduğunu belirti. muhtarlar,”Desteklerinizi sunun” dedi


Hendek’e bağlı köy ve mahalle muhtarları Belediye başkanı Ali İnci ile bir araya gelerek sorunlarını aktardı. İlçede bulunan Rasim Paşa Kültür Merkezi’nde buluşan muhtarlar ve Başkan İnci, fikir alışverişinde bulundu. İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Urlu Konuk, özellikle köylerin büyük bir sıkıntı içinde olduğunu dile getirdi.Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan muhtarlar, halkın birinci derecede muhatabı olduklarının da altını çizdi.

Köy ve mahalle sorunlarına öncelik verdiklerini anlatan İnci ise,''Köy ve mahallelerin sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Hendek'e hizmet etmek hepimizin görevi. Muhtarların talebi üzerine köy ve mahalle muhtarlıklarına ayrı ayrı iki büro ve ortak bir lokal için yer tespiti çalışmalarımız sürüyor. Bu konuyu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız'' dedi. Tüm muhtarlardan tek tek sorunlar hakkında bilgi alıp not eden inci, öncelikli çözüme kavuşturulacak konuları gözden geçireceğini de sözlerine ekledi.

Recep Şeker - Kenthaber / Hendek
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:22:03
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 14:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?