31
Mayıs
2024
Cuma
HENDEK - SAKARYA

Şehit ailelerinden İnci'ye ziyaret

İNCİ'DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Niyazi Borinli Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret etti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Niyazi Borinli, Başkan Yardımcısı Ayhan Kaya, Muhasip Efrahim Kaplan, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tatlıcan ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret etti.

Başkan Borinli, Başkan İnci'nin her zaman derneklerine destek olduğunu belirterek, tüm şehit aileleri adına teşekkür etti.

Örnek davranış

Başkan Borinli " Derneğimiz yapılan yardımlarla ayaktadır. Bu konuda en çok desteği Başkan Ali İnci'den görüyoruz. Kendileri bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, her zaman yanımızda oldular. Ramazanda da tüm şehit ailelerini Hendek'te iftarda ağırlayarak bizleri çok mutlu etti. Ayrıca daha önce derneğimize bilgisayar ve yazıcı da bağışlamıştı. Başkanımız derneğimize bir destek daha vererek, Hendek'te bulunan bir bankanın bankamatik kirasını da derneğimize bağışlayıp örnek bir davranışta bulunmuştur. Umuyorum ki Başkanımızın bu desteği herkese öncü olur. Bu yardımlarla birçok şehit ailesi ve yetim çocukların eğitimlerine elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz " Diyerek faaliyetleri hakkında Başkan İnci'yi bilgilendirdi.

Şehit Aileleri Türk Milletinin emanetleri

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci, Şehit ailelerinin Türk Milletinin en kıymetli emanetlerinden olduğunu belirterek " Belediye olarak her zaman Şehit aileleri ve yardıma muhtaç insanlarımızın yanında olduk. Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehit Aileleri Derneği'nin ayakta kalabilmesi için herkes elinden geldiğince destek vermelidir. Çünkü yapılan yardımlarla şehitlerimizin çocuklarının eğitimine büyük katkı sağlanmaktadır. Bizler de Belediye olarak ilçemizdeki bir bankanın yıllık bankamatik kirasını derneğe bağışladık. Bu davranışımızın örnek olmasını ve diğer belediye başkanlarımızın da bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı destek vereceklerini umuyorum. 24 Ocak 2001 de Diyarbakır'da şehit edilen Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan için de bir anma programı yapacağız. Programa Diyarbakır'dan isimleri Ali Gaffar olan 101 çocuk ilçemize gelerek Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı mezarı başında ziyaret ederek anma programına katılacaklar. Emniyet Müdürümüzün temellerini atmış olduğu gönül köprüsünü bizler devam ettireceğiz. Tüm şehit ailelerini de anma programına bekliyoruz " Dedi.

Plaket

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Niyazi Borinli, Sakarya'daki Şehit Ailelerine ve Malül Gazilere karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan ve derneğin ayakta kalması ve daha iyi hizmet vermesi amacıyla yapmış olduğu yardımlardan dolayı, Başkan İnci'ye tüm şehit aileleri ve yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ederek plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 18:43:00
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 00:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?