23
Mayıs
2024
Perşembe
HENDEK - SAKARYA

Ulusoy dorse fabrikası için yer baktı

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy, fabrika kurmak için Hendek'te yer baktı.

Turizm, otomotiv, gemi taşımacılığı, tekstil gibi sektörlerde faaliyet gösteren Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy, dorse imalat fabrikası kurmak için Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde incelemelerde bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile görüşen Ulusoy, ortağı Erol Soylu ile birlikte başkandan bilgi aldı.

Son zamanlarda Hendek İlçesi’nin adını, ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı sık sık duyduklarını dile getiren Ulusoy, bu nedenle ilçeyi görmek istediklerini belirtti.

Ulusoy, "Bir fabrika için gerekli olan her türlü altyapı Hendek’te mevcut. Hepsinden önemlisi de yatırımcıya her tür kolaylığı sağlayan genç, dinamik, çalışkan ve iş adamının halinden anlayan bir belediye başkanı var. Buraya GıdaSA, SANKO gibi sektöründe söz sahibi büyük fabrikaların yatırım yapması Türkiye’nin gözünü bir anda Hendek’e çevirdi. Biz de Başkan İnci’yle yatırımlarımız hakkında görüştük. İnşallah biz de Hendekli olacağız" dedi.

Belediyedeki ziyaretin ardından Ulusoy ve beraberindekilere 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) gezdiren Belediye Başkanı Ali İnci, yer hakkında bilgi verdi.

2. OSB’nin bütün altyapısının tamamlandığını söyleyen Başkan Ali İnci, "Firmalarımız yavaş yavaş fabrika kurmaya başladı. İlçemiz sanayinin kalbi olacak. Ulusoy Holding için 100 dönümlük yer gösterdik" diye konuştu.

Ulusoy Holding’in kurmayı düşündüğü dorse fabrikasında 250 kişinin istihdam edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 15:31:20
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 13:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?