23
Mayıs
2024
Perşembe
HENDEK - SAKARYA

Üniversite ve belediye el ele verdi

Hendek'te Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hendek Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nun başarılı öğrencileri, Rektör ve Belediye Başkanı tarafından altın ile ödüllendirildi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Sevinç’in katıldığı tören Hendek Kampüsü’nde yapıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin başarılı öğrencileri ödüllendirmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman, "Hendek’te bulunan Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerimiz çok şanslılar. Burada üniversite ve belediye el ele vererek Hendek Kampüsü’nü oluşturduk. Şu anda, Tekel’den devredilen binalarımızdan ikisinin restorasyonu kaldı. Bunlardan Dekanlık binasının restorasyonunu, Belediye Başkanımız Ali İnci yapacak. Diğer binamızın restorasyonunu da biz yapıyoruz. Bahçe düzenlememiz de belediye tarafından yapıldı. Sayın İnci’ye teşekkür ediyorum. Burada yapılan çalışmanın tüm ilçelere örnek olmasını istiyorum" dedi.

Hendek’te bulunan Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Ali İnci de, "Öğrencilerimiz burada öğrenim gördükleri süre boyunca gerek kültürel anlamda, gerekse eğitim anlamında büyük adımlar atarak ilçemizin de aynı paralellikte gelişmesini sağlamışlardır. Farklı illerden gelerek ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimiz mezun olduktan sonra ülkemizin dört bir köşesine giderek, hizmet edecekler. Kültür elçisi olarak gördüğümüz öğrencilerimize belediye olarak her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların başarısıyla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Hendek Meslek Yüksekokulu 1.’si Muhasebe Programı bölümünden Mukaddes Çelebi ve Eğitim Fakültesi 1.’si Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden Zeliha Demir, hediyelerini Rektör Durman ve Başkan İnci’den aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 17:49:27
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 15:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?