18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAPÜRÇEK - SAKARYA

Karısı söz verince intihardan caydı

Dini nikahlı eşi kendisini terk edince bunalıma giren bir şahıs, 2 yaşındaki bebeği ile birlikte Sakarya Köprüsü’ne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Karısı tarafından eve döneceğine dair söz verilen, Metin Şahin de ikna olarak intihardan vazgeçti.

Sakarya’nın Karapürçek İlçesi Yazılı Gürgen Köyü’nde oturan Metin Şahin (42), 3,5 yıl önce dini nikah ile evlendiği Nurcan Bahçıvancı’nın (24), evi terk etmesi üzerine, 2 yaşındaki oğlu Yusufcan’ı da yanına alarak Sakarya Köprüsü’ne çıktı. Köprünün korkuluklarından aşağıya sarkan Metin Şahin, çocuğu ile birlikte Sakarya Nehri’ne atlayacağını söyledi.

Olay yerine giden polis ve jandarma, Metin Şahin’i ikna etmeye çalıştı. Ancak, dini nikahlı eşinin eve dönmemesi halinde atlayacağını söyleyen Şahin, Nurcan Bahçıvancı’nın gelmesini istedi. Güvenlik güçlerinin ikna çabaları sürerken, Metin Şahin karnı acıkarak ağlayan oğlunu biberonla beslemeyi de ihmal etmedi. Yakınları ile cep telefonu ile görüştürülen Şahin, "Çocuğum hasta. Ama karım çocuğu da bırakıp bizi terk etti. Eve dönmesini istiyorum. Aksi halde oğlumla atlayacağım" dedi.

Daha sonra dini nikahlı eşini arayan Şahin, olay yerine gelmesini istedi. Bir süre sonra Nurcan Bahçıvancı gelerek Metin Şahin’i ikna etmeye çalıştı. Genç kadın, çocuğunu kurtarabilmek için uzun süre dil döktü. Nurcan Bahçıvancı eve döneceğine dair söz verince, Metin Şahin de ikna olarak intihardan vazgeçti. Köprüden indirilen Şahin ile Nurcan Bahçıvancı jandarma tarafından karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2005 Pazar 14:40:14
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?