26
Mayıs
2024
Pazar
KARAPÜRÇEK - SAKARYA

Nalbant seçimi değerlendirdi

Belediye Başkanlığı seçimini kazandıklarını belirten AKP Karapürçek İlçe Başkanı Halit Nalbant, "Partimiz yine büyük bir başarıya imza attı" dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde Karapürçek Belediye Başkanlığı'na AK Parti adayı Orhan Yıldırım seçilmişti. Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Halit Nalbant, "Partimiz yine büyük bir başarıya imza atmıştır. Yoğun gayretlerimiz ve halkımızın takdiri ile yine seçimlerden başarıyla çıktık. Partimize ve başkan adayımız Orhan Yıldırım'ya gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı çok mutluyuz. Seçimde görev alan tüm partili arkadaşlarımıza, AK Parti Karapürçek Teşkilatı Yönetim Kurulu'na, Kadın ve Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum.

Özellikle hanım kardeşlerimiz ve genç kardeşlerimizin bu zaferde çok emekleri olmuştur. Ayrıca seçim günü sandık ve sandık dışında görev alan tüm gönül dostlarımıza ve arkadaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum. Parti yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın bize verdiği güvenle çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetleri görerek bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 12:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?