27
Mayıs
2024
Pazertesi
KARAPÜRÇEK - SAKARYA

Polis teşkilatının mutlu günü

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıl dönümü Karapürçek ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Karapürçek meydanında düzenlenen törene Kaymakam Soner Karataşoglu, Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Garnizon Komutanı Üsteğmen Eray Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Halit Nalbant, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, gaziler, muhtarlar, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Komiser Yaşar Sipahi, kurulduğu günden itibaren devletin ve milletin hizmetinde olan Türk polis teşkilatının bu mutlu gününde vatanı ve milleti için canını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve şükranla andıklarını belirterek, “Türkiye'mizin büyüklüğü askerimizin ve Emniyet teşkilatımızın güçlü olması, iç ve dış düşmanlarımıza korku salmaktadır. Güvenlik kuvvetleri devletimizin devamı milletimizin huzur ve güveni için vardır ve var olmaya da devam edecektir. Şer güçlerin çeşitli oyunları bizi yıldırmamakta, bilhassa hizmete adapte olmamızı ve en iyiyi yapmamıza neden olmaktadır” dedi.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, emniyet güçlerine teşekkür ederek, “Gündüz ve gece mesai kavramının da dışına çıkarak özveri ile çalışan Emniyet mensubu arkadaşlarımıza görevinde başarılar, şehit ailelerimize Allah'tan rahmet Gazi arkadaşlarımıza da sağlık ve huzur dilerim” diye konuştu. Törenin ardından İlçe Emniyet müdürlüğü binasında misafirlere ikramda bulunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 15:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?