25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAPÜRÇEK - SAKARYA

Toçoğlu'ndan Karapürçek çıkarması

TOÇOĞLU'NDAN KARAPÜRÇEK ÇIKARMASI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberindeki belediye başkanları ile birlikte Karapürçek Belediyesini ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Belediye Meclis üyesi Osman Aydın'ndan oluşan kalabalık bir heyetle Karapürçek ilçesine gitti. Karapürçek Belediyesini ziyaret eden Başkan Toçoğlu Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım'a yeni hizmet binasına geçmesinden dolayı hayırlı olsun

dileklerini ilettikten sonra, Büyükşehir olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Toçoğlu konuşmasında " Belediye binasının yeni yapılması nedeniyle hayırlı olsuna geldim. Eski kaymakamlık binasını, Belediye Hizmet Binasına dönüştürmüş. Güzel bir belediye binası olmuş. Her zaman kendilerinin yanındayız" şeklinde konuştu.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan yıldırım da başkan Toçoğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken " Zeki Başkanımız, bizleri hiç yalnız bırakmadı. Her zaman yanımızda olmuşlardır. Biz Belediye olarak eski belediye binasını yıkıp, eski kaymakamlık binasını, yeni belediye binası olarak hazırladık. Yeniden sil baştan elden geçirdikten sonra, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu bina bize 100 Bin liraya mal oldu. Eski belediye binamızı yıktık. Eski binanın bulunduğu alanı aile çay bahçesi olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

TOÇOĞLU'NDAN KARAPÜRÇEK ÇIKARMASI
TOÇOĞLU'NDAN KARAPÜRÇEK ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 16:09:02
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 19:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?