27
Mayıs
2024
Pazertesi
KARAPÜRÇEK - SAKARYA

Yeni Başkan görevi devraldı

29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Karapürçek belediye başkanlığına seçilen Orhan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Çoruhlu'dan görevi devraldı.

Kalabalık bir grupla belediyeye gelen yeni başkan Orhan Yıldırım, Mehmet Çoruhlu ile devir teslim tutanağını imzaladı.. Mehmet Çoruhlu, Orhan Yıldırım'a başarılar dileyerek, “Bu bir siyasi yarıştır. 5 yıl önce ben Orhan Yıldırım'dan görevi teslim aldım. Şimdi ise halkın teveccüğü üzerine görevi tekrar Orhan Yıldırım'a teslim ediyorum. Bugünden sonra siyaseti bırakıyorum. Yeni başkana bundan sonra görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni başkan Orhan Yıldırım ise Mehmet Çoruhlu'ya teşekkür ederek, “Başkanımız Mehmet ağabeyimize teşekkür ediyorum. Kendileri elinden geldiği kadar bu ilçeye hizmet etmiştir. Şimdi bizler talip olduk en iyi şekilde ilçemize hizmet edeceğim. Mehmet ağabeyimizin bir geleneği var. Ben ona beş yıl önce görevi teslim ettiğimde bana altın takmıştı. Şimdi bende bu geleneği sürdürerek başkanımıza altın takıyorum. Bu kapı ona her zaman açıktır. Bilgilerinden faydalanacağız” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?