20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARASU - SAKARYA

Bakan Yıldırım tersane gezdi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yapımı süren tersaneyi gezen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, işçilere iş güvenliği konusunda uyarılarda bulunarak, "Can güvenliği her şeyden önemli. İş ve para daha sonra gelir. Yeni tersaneler kurulur, ancak giden can geri gelmez" dedi.


Sakarya'da incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, Karasu'da yapımı devam eden duble yol ve tersane inşaatını gezdi. Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ile Hasan Ali Çelik'in de hazır bulunduğu gezide Bakan Yıldırım, Karasu sahilinde inşaatı devam eden tersanenin sahibi Ahmet Gündoğdu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Gündoğdu, tersane inşaatının kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.


Tersanede çalışmaları yakından inceleyen Bakan Yıldırım, işçilerle de sohbet etti. İşçilere can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Yıldırım, "Çalışırken ilk önce can güvenliğini dikkate alın. Baretinizi ve ayakkabınızı giymeyi asla unutmayın. İş ve para daha sonra gelir. Yeni tersaneler kurulur, ancak giden can geri gelmez. Bunu dikkate alarak çalışmalarınızı sürdürün" dedi.


İşçiler de Bakan Yıldırım'a "Tamam bakanım" diyerek cevap verdi. Ardından Yeni Mahalle'deki bir restoranda yemek yiyen Bakan Yıldırım, balıkçıların sorunlarını dinledi. Bakan Yıldırım, daha sonra Karasu, Kaynarca ve Adapazarı merkez arasında bulunan duble yollarda incelemelerde bulunarak, Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmet Kartal'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Yıldırım, incelemelerinin ardından geceyi geçirmek üzere Sapanca ilçesine gitti.

..
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 21:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet akif sargın IP: 88.227.97.xxx Tarih : 5.07.2008 12:04:48

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yapımı süren tersaneyi gezen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, işçilere iş güvenliği konusunda uyarılarda bulunarak, "Can güvenliği her şeyden önemli. İş ve para daha sonra gelir. Yeni tersaneler kurulur, ancak giden can geri gelmez" dedi. Sakarya'da incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, Karasu'da yapımı devam eden duble yol ve tersane inşaatını gezdi. Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ile Hasan Ali Çelik'in de hazır bulunduğu gezide Bakan Yıldırım, Karasu sahilinde inşaatı devam eden tersanenin sahibi Ahmet Gündoğdu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Gündoğdu, tersane inşaatının kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi. Tersanede çalışmaları yakından inceleyen Bakan Yıldırım, işçilerle de sohbet etti. İşçilere can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirten Yıldırım, "Çalışırken ilk önce can güvenliğini dikkate alın. Baretinizi ve ayakkabınızı giymeyi asla unutmayın. İş ve para daha sonra gelir. Yeni tersaneler kurulur, ancak giden can geri gelmez. Bunu dikkate alarak çalışmalarınızı sürdürün" dedi. İşçiler de Bakan Yıldırım'a "Tamam bakanım" diyerek cevap verdi. Ardından Yeni Mahalle'deki bir restoranda yemek yiyen Bakan Yıldırım, balıkçıların sorunlarını dinledi. Bakan Yıldırım, daha sonra Karasu, Kaynarca ve Adapazarı merkez arasında bulunan duble yollarda incelemelerde bulunarak, Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmet Kartal'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Yıldırım, incelemelerinin ardından geceyi geçirmek üzere Sapanca ilçesine gitti. 05 temmuz 2008 cumartesi