19
Mayıs
2024
Pazar
KARASU - SAKARYA

Boğulan çocuk hala aranıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karadeniz'de kaybolan 14 yaşındaki Yavuz Kar'ın cesedini bulmak amacıyla İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan gelen altı kişilik dalgıç ekibinin arama çalışmaları sürüyor.

Çarşamba günü Recep Kar, eşi Emine Kar ve çocukları Yavuz ve Yunus Kar ile birlikte Karasu'ya geldi. Yavuz ve Yunus Kar kardeşler Yenimahalle yakınlarında denize girdi. Bir süre sonra iki kardeş boğulma tehlikesi geçirdi. Bunun üzerine baba Recep Kar suya girerek 11 yaşındaki Yunus Kar'ı kurtardı. Büyük oğlu Yavuz Kar ise Karadeniz'in azgın sularında kayboldu. Yavuz Kar'ın cesedini bulmak amacıyla İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan altı kişilik dalgıç ekibi geldi. Dalgıçlar arama çalışmalarını hâla sürdürüyor.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, arama çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Dalgıçlar Karasu Belediyesi tesislerine yerleştirilirken tüm ihtiyaçları belediye tarafından karşılanıyor. Başkan İspiroğlu, arama çalışmalarının ceset bulunana kadar devam edeceğini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 18:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?