24
Mayıs
2024
Cuma
KARASU - SAKARYA

Kaymakamlık Romanlara branda dağıttı

KARASU KAYMAKAMLIĞI ROMANLARA BRANDA DAĞITTI

Sakarya'nın Karasu ilçesinde çadırda yaşamlarını sürdüren Roman vatandaşlara Karasu Kaymakamlığı branda dağıttı.

Karasu Kaymakamı Murat Duru, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen brandaları Roman vatandaşlara dağıttı. Kaymakam Murat Duru, Roman vatandaşlara devletin imkanları dahilinde yardım etmeye çalıştıklarını belirterek, "Geçen ay buradaki çocuklarımıza giysi yardımında bulunmuştuk. Bu esnada çeri başı Ahmet Tuna ve Roman vatandaşlarımız yağmur ve fırtınadan dolayı zarar gören çadırları için kaymakamlığımızdan branda isteğinde bulunmuşlardı. Biz de bugün Karasu Sosyal Dayanışma ve

Yardımlaşma Vakfı imkanları ile tedarik ettiğimiz 45 adet brandayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Burada yaşayan Roman vatandaşlarımız bizim birinci sınıf vatandaşlarımızdır. Devletimizin imkanları ölçüsünce yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Elbette gönül ister ki daha fazla yardımda bulunabilelim fakat sosyal yardımlaşma derneğimizin imkanları ölçüsünde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaymakam Murat Duru tarafından bizzat yapılan yardımlar sonrasında çeri başı Ahmet Tuna, "Kaymakamımızdan ve devletimizden Allah razı olsun. Kendilerine ilettiğimiz tüm sıkıntılarımızın çözülmesi konusunda ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar" diyerek Kaymakam Murat Duru ve Sosyal Dayanışma Vakfı çalışanlarına teşekkür etti.

Yardım alan Romanlar ise "Devletimizden Allah razı olsun. Kaymakamımız başımızdan eksik olmasın. Kış mevsiminde meydana gelen yağışlar sonrasında su içinde kalıyorduk. Teşekkür ederiz" diye konuştular.

KARASU KAYMAKAMLIĞI ROMANLARA BRANDA DAĞITTI
KARASU KAYMAKAMLIĞI ROMANLARA BRANDA DAĞITTI
KARASU KAYMAKAMLIĞI ROMANLARA BRANDA DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 12:35:04
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?